Autobedrijf Elspeet

Op slechts 20 minuten rijden vanaf Elspeet kunt u ons autobedrijf vinden: Harderwijks Occasion Center. Bij ons kunt u terecht voor een groot aanbod zorgvuldig geselecteerde occasions. Occasions die technisch en optisch in goede staat zijn, en waar u nog jaren van kunt genieten! U kunt een deel van ons aanbod direct via de website bekijken. Bent u benieuwd naar al onze occasions? Kom dan eens langs bij ons autobedrijf nabij Elspeet!

Dé dealer in occasions nabij Elspeet

Wij hebben ons toegespitst op de verkoop van occasions. Wij weten precies waar we op moeten letten bij het aankopen van occasions. Dit zorgt ervoor dat onze auto’s zowel technisch als optisch in goede staat zijn. Ons aanbod is erg gevarieerd. Wij verkopen veel middenklassers, maar u kunt bij ons ook terecht voor luxe merken zoals Audi en BMW. Of u nu op zoek bent naar een sportieve auto of een zuinige auto, wij hebben het allemaal!

Garantie op uw occasion

Net als bij een nieuwe auto, is het bij ons ook mogelijk garantie te krijgen op uw occasion. Bij alle occasions boven de €4500,- is het mogelijk om te kiezen voor het afleverpakket. Bij het afleverpakket kunt u het volgende verwachten:

- 12 maanden garantie op uw aangekochte occasion
- Onderhoudsbeurt volgens fabrieksopgave
- Algemene Periodieke Keuring (APK)
- Minimaal een kwart tank brandstof
- Volledige poetsbeurt

Met het afleverpakket rijdt u dus zo weg! Voor auto’s onder de €4500,- is het mogelijk te kiezen voor het APK-pakket. De auto wordt dan APK-gekeurd.

Zoekopdracht een een occasion

Zit de gewenste auto niet tussen ons aanbod occasions? U kunt altijd geheel vrijblijvend een zoekopdracht laten uitvoeren door ons. U geeft bij ons aan naar welk type auto u op zoek bent. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag om dit type auto te vinden. Als wij denken dat de auto aan uw wensen voldoet, nemen we contact met u op. U hoeft er zelf dus helemaal niet meer achteraan!

Bezoek ons autobedrijf nabij Elspeet

Op onze website kunt u foto’s, filmpjes en technische gegevens vinden van onze occasions. Toch leert de ervaring dat veel mensen de auto het liefst met eigen ogen komen bekijken. Wij nodigen u dan ook van harte uit om eens langs te komen bij ons autobedrijf nabij Elspeet.

Heeft u nog vragen? Neem telefonisch contact op via test. Of stuur een e-mail naar test.