Autobedrijf Nunspeet

Nabij Nunspeet is ons autobedrijf gevestigd: Harderwijks Occasion Center. Het is slechts 15 minuten rijden vanaf Nunspeet! Bij ons bent u aan het juiste adres voor een groot aanbod occasions. Daarnaast hebben wij ook leaseauto’s staan. Het kopen van een occasion is een stuk goedkoper dan het kopen van een geheel nieuwe auto. Veel mensen kopen dan ook liever een occasion dan een nieuwe auto, aangezien dit veel geld scheelt. Wij zijn (zoals onze naam al doet vermoeden) gespecialiseerd in de verkoop van occasions.

Ons aanbod occasions

Nabij Nunspeet kunt u ons ruime aanbod occasions komen bekijken. Via onze website kunt u alvast een goede indruk krijgen van de auto’s die u bij ons kunt kopen. Ons aanbod verschilt wekelijks, waardoor er altijd wel iets voor u tussenzit! Of u nu op zoek bent naar een luxe auto, of een auto in het middensegment. De occasions die wij aanbieden zijn zorgvuldig geselecteerd en uiteraard volledig nagekeken. Van elke auto die wij op onze website plaatsen, is alle benodigde informatie te vinden. Ook plaatsen wij duidelijke foto’s van zowel de buitenkant als de binnenkant van de auto. Daarnaast kunt u van elke auto een filmpje bekijken. Ziet u uzelf al rijden in deze occasion? Neem dan telefonisch contact met ons op voor het maken van een afspraak of kom vrijblijvend langs!

Afleverpakketten bij onze tweedehands auto’s

Bij tweedehands auto’s boven de €4500,- is het mogelijk te kiezen voor het afleverpakket. Dit afleverpakket bestaat uit het volgende:

- Onderhoudsbeurt volgens fabrieksopgave
- 12 maanden garantie
- Minimaal een kwart brandstof
- Algemene Periodieke Keuring (APK)
- Volledige poetsbeurt

Door voor dit afleverpakket te kiezen, is uw occasion echt helemaal compleet. U kunt er zo in wegrijden!

Leasevoorraad

Naast ons aanbod tweedehands auto’s, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor leaseauto’s. Wij leasen zowel personenauto’s als bedrijfsauto’s. Via onze website kunt u eenvoudig sorteren op merk, model, type brandstof, transmissie, bouwjaar en kilometerstand.

Bezoek ons autobedrijf nabij Nunspeet

Om ons volledige aanbod occasions te zien, nodigen we u graag uit! Vanaf Nunspeet is het slechts 15 minuten rijden naar Harderwijks Occasion Center. Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen via 0341-276961. Ook kunt u een e-mail sturen aan [email protected].