Autobedrijf Putten

Wilt u een auto kopen in Putten? Nabij Putten is ons autobedrijf gevestigd: Harderwijks Occasion Center. Hier kunt u terecht voor een groot aanbod occasions. Ons aanbod occasions nabij Putten is erg divers. Voor iedereen zit er wel een geschikte occasion tussen. Of u nu een klein budget heeft of een groot budget. Wij zijn een RDW erkend autobedrijf en beschikken over een AutoDealer Pas. Dit betekent dat wij zorgvuldig met de kilometerstanden van onze occasions omgaan. Dit is te controleren aan de hand van de NAP. Zo weet u zeker dat u bij ons de juiste occasion koopt! Benieuwd naar ons actuele aanbod occasions?

Onze occasions nabij Putten

Op zoek naar een tweedehands auto? Nabij Putten is ons autobedrijf gevestigd. U bereikt ons autobedrijf op nog geen 10 minuten rijden vanaf Putten! Wij hebben een divers aanbod occasions. Zo verkopen wij bijvoorbeeld de luxere merken BMW en Audi. Bent u op zoek naar een zuinig model? Ook voor de kleinere auto bent u bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Fiat Panda, Suzuki Alto of Toyota Aygo.

U kunt een deel van ons aanbod occasions hier bekijken. Heeft u een auto boven de €4.500,- gezien op onze website? Voor occasions met een prijs boven €4.500,- is het mogelijk om te kiezen voor een afleverpakket. Het volgende zit in het afleverpakket:

- Onderhoudsbeurt volgens fabrieksopgave
- Algemene Periodieke Keuring (APK)
- 12 maanden garantie op uw occasion
- Volledige poetsbeurt
- Minimaal een kwart tank brandstof

Voor auto’s onder de €4.500,- is het mogelijk een APK pakket af te sluiten. Voor meer informatie over onze afleverpakketten, kunt u het best telefonisch contact met ons opnemen.

Op zoek naar een specifieke occasion?

Ons aanbod occasions nabij Putten is groot. Toch kan het voorkomen dat uw favoriete auto er niet tussen staat. In dit geval kunt u vrijblijvend een zoekopdracht laten uitvoeren. Wij gaan dan voor u op zoek naar deze auto. Zodra wij een goede auto hebben gevonden, nemen wij contact met u op. U heeft er zelf geen omkijken meer naar!

Tweedehands auto financieren

Heeft u een mooie tweedehands auto gezien op onze website, maar komt u net wat geld tekort? Financiering is in dit geval een goede optie. Zelf hebben wij hier geen financieel belang in, wij faciliteren enkel in passende financiering. Dit doen wij als service.

Kom langs bij ons autobedrijf!

Vanuit Putten is het nog geen 10 minuten rijden naar ons autobedrijf. Harderwijks Occasion Center is hét adres voor occasions. Voor vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0341-276961. Ook kunt u een e-mail sturen via [email protected]