5 voordelen van Kroon olie ten opzichte van andere oliën

Het gebruik van een goede kwaliteit olie voor onze auto is letterlijk van levensbelang voor zijn levensduur. We weten het allemaal, maar toch gebruiken velen onder ons nog altijd een goedkope en vaal minderwaardige soort olie. Dat kan je uiteindelijk veel geld kosten aan dure herstellingen. Veel automobilisten gaan ervan uit dat elke soort motorolie hetzelfde is, maar dat is lang niet zo. Er is inderdaad een verschil tussen olie die je bij je plaatselijke supermarkt koopt en het soort olie die je bijvoorbeeld bij Kroon Olie koopt. De vele voordelen van deze hoge kwaliteit olie doet je op jaarbasis heel wat besparen, zeker op het vlak van onderhoud en herstellingen. Het gebruik van Kroon olie vergroot daar boven op ook je rijplezier. De vele voordelen van Kroon olie zorgen voor maximaal rijplezier en doen je daar boven op nog heel wat besparen. Uiteraard kan je ook altijd nog kiezen voor motorolie

Kroon olie is een volledige synthetische olie

Het grote verschil met goedkope motoroliën is ongetwijfeld dat Kroon olie volledig synthetisch is. Dat betekent veel meer voor de levensduur van je auto dan je denkt. De smering van synthetische motorolie is beter dan die van andere motoroliën, waardoor er veel minder slijtage aan de motor van je auto zal optreden. Dat betekent ook minder onkosten. Zorg ervoor dat je niet alleen synthetische olie koopt, maar ook een met de juiste viscositeit voor je auto. Je vindt die zeker in de handleiding van je auto, maar je kunt ook online zien welke viscositeit van olie het best bij je auto past.

Kroonolie beschermt tegen roest

Kroon olie beschermt de motor van je auto ook tegen inwendige corrosie en dat doet je vele problemen en stress besparen. Zo moet je motor niet gedemonteerd worden om langdurige en dure herstellingen mogelijk te maken. Onderschat dus zeker nooit het belang van hoogwaardige motorolie voor zorgeloos autorijden.

Kroon olie doet je brandstof besparen

Met het gebruik van hoogwaardige Kroon olie kun je ook op je brandstof besparen. Kroon olie levert je dus extra geld op. Een optimaal gesmeerde motor rijdt namelijk veel zuiniger. Dat danken we aan de lagere weerstand die je motor in dat geval ondervindt. Hij zal dan veel soepeler draaien en efficiënter werken. Dat geldt niet alleen voor nieuwe of jonge wagens als voor oudere exemplaren.

Minder luidruchtig

Een goed onderhouden auto met kwalitatief hoogwaardige Kroon olie loopt niet alleen beter vlotte en verbruikt minder brandstof, hij is ook minder luidruchtig. Dat komt doordat de wrijving tussen motoronderdelen klein is, vergeleken met motoren die met ondermaatse motorolie wordt onderhouden. Het gebruik van Kroon olie zorgt voor minder wrijving waardoor hij ook minder geluid produceert en produceert.

Lagere bedrijfstemperatuur

Kroon olie voert de warmte ban je motor sneller af waardoor die ook als koelvloeistof wordt gebruikt. Uit dit alles blijkt overduidelijk dat Kroon olie alles heeft wat je motor nodig heeft om zo goed mogelijk te functioneren. Kroone olie is volledig synthetisch, beschermt je auto tegen roest, zorgt voor een laag brandstofverbruik, reduceert het geluid en zorgt voor een betere warmteafvoer, waardoor een hoger rendement wordt gegarandeerd.

Plaats een reactie