Porsche Boxter

Nieuwe Porsche Boxter is onderwerg. Uiterlijke kenmerken van de nieuwe Porsche Boxter: De kenmerken van de Posrche Boxter zijn in de nieuwe versie van de Boxter behouden. De basislijnen zijn wel extra aangezet waardoor de ronde curven nog beter uitkomen in het gehaal van de Boxter. Ook de LED verlichting voegt extra body toe aan het uiterlijk van de Porsche. Lekker felle lichten die kenmerkend de achterkant van de Boxter een snelle uitstraling geven. De rollbars bij de hoofdsteunen zijn meer aanwezig en ook groter dan in voorgaande edities. Maar passen wel in het kenmerkende karakter. Ook is de voorruit wat horizontaler geplaatst. En dit is allemaal af te leiden aan de foto’s die genomen zijn van een testende Porsche Boxter. De foto’s zijn geleverd aan de Engelse website Autoexpress.co.uk.

Maar er is meer in de nieuwe Porsche Boxter

Niet alleen het uiterlijk is volgens de bronnen bij Autoexpress aangepast, nee innerlijk zijn er ook aanpassingen en verbeteringen doorgevoerd. Wat te denken van een nieuwe turbo charged viercilinder welke goed is voor 270 pk! Plus deze nieuwe Boxter heeft minder CO2 uitstoot dat zijn voorganger. Daarnaast neemt Porsche de emissie richtlijnen serieus, dat zien we terug in deze Boxter door middel van het start-stop-syteem. De Boxter zal ook lichter zijn dan zijn voorganger dit om ook de uitstoot van schadelijke gassen te verminderen. De boxter zal naar verwachting worden uitgevoerd met het bekende PDK (Porsche Doppelkupplung) schakelsysteem. Er komen dan 7 versnellingen beschikbaar.

En wanneer kunnen we de nieuwe Porsche Boxter verwachten? Op de Engelse autowebsite is te lezen dat men verwacht dat Porsche de nieuwe Boxter zal presenteren op de Detroit Motor Show welke gepland staat voor januari 2012. Eerder gaf Porsche aan de Boxter te willen presenteren op de Auto show in Geneve in maart 2012. Mooie meevaller dus!

Plaats een reactie